Close

Not a member yet? Register now and get started.

lock and key

Sign in to your account.

Account Login

Forgot your password?

Over PÉRON PUBLISHING

Heb je het gevoel dat JE IETS TE VERTELLEN hebt? Als ONDERNEMER? Je hebt een enorme drive om een BOEK te SCHRIJVEN maar je weet niet HOE je dat voor elkaar moet krijgen?

PÉRON PUBLISHING helpt ondernemers op weg om boeken te schrijven en paden te vinden hoe je je boek ook uitgegeven krijgt. Als je eenmaal je boek hebt geschreven, dan komt het. Je moet het nog (laten) uitgegeven. Welke stappen moet je nemen om dit allemaal te organiseren? Hoe krijg je je boek verkocht? Een hele reeks van vragen. Vindt hier de weg naar de oplossingen. Zodat je in een tijdsbestek van 4 maanden tot een jaar je boek hebt geschreven tot en met het uitgeven.

Mijn naam is Péron van Stralen, na bijna 10 jaar ondernemen, met PÉRON LIFTADVIES, heb ik mijn eerste boek, MVO – Maatschappelijk Verantwoord Opgelicht geschreven en deze weg helemaal gevolgd. Het kostte me erg veel tijd en moeite om het te realiseren en het kan zo eenvoudig zijn als je maar weet hoe en een vertrouwd netwerk hebt waar je gebruik van kunt maken als je vragen hebt. Ook in mijn netwerk heb ik ervaren dat aanstaande schrijvers  geen idee hebben hoe dat traject na het schrijven moet. Ik help je via deze website met zo veel mogelijk gerichte informatie en als je wilt kan je via deze site alle mogelijke tips krijgen over hoe je je boek verkocht krijgt aan je doelgroep. En ook baas blijft over je eigen boek.

Ook als je je teksten redigeren, je boek laten drukken, het verkopen en het distribueren via PÉRON PUBLISHING wilt laten lopen, behoort dat tot de mogelijkheden. SCHRIJF je nu in, voor het STARTER-lidmaatschap en ervaar dat er zoveel bruikbare tips zijn dat je zelf je weg kan vinden of dat je het meer aan anderen overlaat.

Draag bij aan een betere samenleving door je boodschap vast te leggen, waar je doelgroep wat aan heeft.

Succes, geniet en publiceer je boodschap nu!

Péron van Stralen

Auteur, spreker, uitgever, ondernemer en inspirerende levensgenieter