Close

Not a member yet? Register now and get started.

lock and key

Sign in to your account.

Account Login

Forgot your password?

Onafhankelijkheid

Wat is dat onafhankelijkheid? Wat geeft je nu daadwerkelijk vrijheid? Het schrijven van wat je te zeggen hebt? Dat is ook een vorm van vrijheid. VRIJHEID van MENINGSUITING. Het geeft voldoening als je boek gelezen wordt.

Maar wat nou als je commentaar krijgt op je boek? Als het geen positieve kritiek is? Betekent dat dan, dat je nooit meer een boek moet schrijven?

Kan je wel een boek schrijven? Als je kan praten en mensen lopen niet van je weg en je kan discussiëren zonder zelf kwaad weg te lopen, dan kan je ook een boek schrijven. Zonder bang te hoeven zijn dat het niets is. Heb je geen ervaring met schrijven dan is het wel erg handig om je daarin wat te bekwamen. Want een boek is niet zomaar een goed boek. Dat GOED LEEST en dat GOED is OPGEZET. Dat de BOODSCHAP in het boek OVERKOMT is ook geen GARANTIE als je boek zomaar is geschreven.

Vrijheid van mening en opinie betekent dat je afhankelijk bent van wat je te vertellen hebt. En of dat je boodschap dan door je doelgroep positief wordt begrepen. Onafhankelijk zijn is je boodschap durven te uiten, met respect voor je medemens. Onafhankelijkheid is ook wanneer eenmaal je boek geschreven is, je niet meer hoeft te schrijven of iets hoeft uit te leggen. Maar is dat wel zo? Als je kan doen met je boek wat je wilt dan is dat ook onafhankelijkheid. Als je BAAS bent en blijft OVER je EIGEN BOEK dan is dat ook ONAFHANKELIJKHEID.

Je bent voor schrijven van je boek en bij je doelgroep krijgen, van veel factoren afhankelijk. Op deze site vind je waardevolle informatie.