Close

Not a member yet? Register now and get started.

lock and key

Sign in to your account.

Account Login

Forgot your password?

Blijf baas over je eigen boek!

Blijf baas over je eigen boek!
 

Ben je ondernemer en wil je wel een boek uitgeven met een uitgever, maar niet in de klem van de uitgever zitten?

PÉRON Publishing helpt ONDERNEMERS die een boek willen uitgeven MET de VRIJHEID om te doen met HUN BOEK wat ze willen. Wil je dat een uitgever gaat investeren in jouw boek? Dan betekent dat, dat hij of zij de risico’s gaat nemen. Om dan de juiste uitgeverij te vinden die je boek dan gaat uitgeven is mogelijk tijdrovend. De uitgever draagt in de regel alleen zorg voor het (logistieke) proces om de boeken in de winkel te krijgen. Je hebt ook geen vrijheid meer om je boeken zelf aan de man te brengen bij je relaties. Dit maakt de afhankelijkheid van jouw als ondernemer mogelijk te groot om je doel met je boek te bereiken.

Wat nu als je dit weet, ga je dan nog langer als ondernemer jezelf afhankelijk maken van de uitgever? Zorg dat je, zelf BAAS blijft over je eigen boek. De juiste uitgever die wel zorgt dat je boek in de winkel komt, maar niet allerlei eisen en restricties stelt over wat je wel en niet mag met je boek.

Ben je op zoek naar een ‘ANDERE’ uitgever? Schrijf je nu in en maak kennis met de andere vormen van publiceren. En blijf BAAS OVER je EIGEN BOEK.

 

Leave a Reply